wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Zaterdag 1 raakt koppositie kwijt aan AMVJ

Gepost in Zaterdag 1

Lees meer...WV-HEDW – Monnickendam  0 - 2  (25 april 2015)

door André Lopes Dias

In wat met stip onze slechtste wedstrijd van het seizoen was, werd een nog steeds perspectiefrijke positie op de ranglijst ingewisseld voor één waar we de zaken niet meer in eigen hand hebben. Anders dan vorige week was nu de nederlaag tegen ook al een laagvlieger volkomen terecht.

Afdrukken

Talent gezocht voor de A1, B1, C1 en D1

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...De jeugdopleiding van WV-HEDW wordt steeds groter en beter. Bij de pupillen behoren we al tot de top van Amsterdam. Hier is de afgelopen jaren dan ook veel tijd, kunde en energie ingestoken. De F en E-selecties spelen op het hoogste niveau en diverse spelers zijn gescout door Ajax, AZ en FC Volendam. Verder is de D1 op dit moment twee zeges verwijderd van promotie naar de landelijke 3e divisie! Deze successen bij de pupillen willen we graag voortzetten bij de junioren. We kunnen rustig wachten tot onze talentvolle pupillen doorstromen naar de junioren, maar daar willen en kunnen wij niet op wachten.

Afdrukken

SpringerCup 2015

Gepost in Springercup

Lees meer...Het belangrijkste toernooi voor WV-HEDW teams

De SpringerCup start dit jaar op dinsdag 21 april met de eerste poulewedstrijden. De finaledag is op zaterdag 13 juni. Het toernooi wordt gespeeld in zes poules. Binnenkort vind je de wedstrijden onder 'programma Springercup' op de website en ook op onze Facebookpagina wordt het toernooi op de voet gevolgd. De toernooicommissie bestaat dit jaar, naast Mirek natuurlijk, uit Auke Akkerman, Peter Zwart, Guido van der Knaap en Pieter Riedstra. Succes allemaal!

Hieronder de poule-indeling en het speelschema (alle wedstrijden in de poulefase om 19u):

Afdrukken

Alle uitslagen van WV-teams in één oogopslag

Gepost in Nieuws

Een nieuwe uitslagenservice! We draaien nog even proef, maar binnenkort zal deze service op een vaste plek op de site te zien zijn. Dan kun je in een oogwenk zien hoe al die 80 WV-teams gepresteerd hebben. Hier alvast de uitslagen van de afgelopen week.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen