wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Zondag 1 wint Springer Cup!

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Op zaterdag 18 juni zijn bij WV-HEDW de halve finales en finale van de Springer Cup gespeeld. Zondag 1 won in de finale van 'cup fighter' Zaterdag 16 (nog steeds als Zaterdag 17 het 'laagste team' dat ooit de Cup won, maar toen speelde Springer Cup commissielid Guido nog in de jeugd...). In de halve finales hadden Zondag 1 en Zaterdag 16 afgerekend met Zondag 8 en Zaterdag 10 (vorig jaar als Zaterdag 14 winnaar).

Afdrukken

Teamindeling jeugd 2016 2017

Gepost in Nieuwsoverzicht

Teamindeling 2016-2017

De teamindeling voor komend seizoen is gereed. Er is door alle betrokkenen veel tijd en zorg ingestoken. Met vele tientallen spelers is vooraf persoonlijk contact geweest om wensen en mogelijkheden te verkennen. Trainers zijn er vanaf een vroeg stadium bij betrokken geweest. In veel gevallen heeft dat geleid tot keuzes waar die spelers mee uit de voeten kunnen.

Afdrukken

Zaterdag 1 terug naar tweede klasse

Gepost in Zaterdag 1

Lees meer...WV-HEDW – RCL  1 - 2  (28 mei 2016, nacompetitie)

door André Lopes Dias

Drie afwezigen van dinsdag weer in het team. Maar nu was Max Ribbens uitgesloten wegens vierde geel en - schrikken - moest Dennis Darnley zich vrijdag afmelden: onwel geworden en zelfs in het ziekenhuis beland.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen