wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Teamindelingen jeugd 2016-2017

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Beste spelers en ouders,

Volgens onze eigen planning zou afgelopen week alle communicatie over de definitieve teamindeling plaatsvinden, waar nodig (individuele gevallen) persoonlijk.
Helaas is dat bij niet alle lettergroepen haalbaar gebleken - mede doordat ook bij de spelers zelf de boel in beweging blijft (onverwachte opzeggingen).

Afdrukken

Nog vijf wedstrijden...

Gepost in Zaterdag 1

Lees meer...WV-HEDW – CSW   3 - 1  (beslissingsreeks, 21 mei 2016)

door André Lopes Dias

Voor de derde keer dit seizoen bleef ons eerste elftal CSW de baas. Nu in de beslissingsreeks die nodig was nadat we met Valken ’68 en de club uit Wilnis gelijk waren geëindigd. Aangezien CSW dinsdag jl. met dezelfde cijfers van Valken had verloren is het geprogrammeerde treffen met de Zuid-Hollanders niet meer nodig: WV 11e, Valken 12e en CSW 13e en daarmee gedegradeerd naar de tweede klasse.

Afdrukken

Hette Spoelstra Jeugdtoernooi 2016

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...De voorbereidingen voor de 9e editie van het Hette Spoelstra Jeugdtoernooi op 28 en 29 mei 2016 zijn in volle gang. Inmiddels hebben zich al meerdere teams aangemeld van onder andere de volgende verenigingen: Swift, AFC, Buitenveldert, Zeeburgia en Koninklijke HFC.

Voor meer informatie kijk bij toernooien jeugd

Afdrukken

BELANGRIJK : nieuwe overschrijvingsprocedure

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Het vertrouwde blauwe overschrijvingsformulier bestaat sinds kort niet meer.

Maar spelers die in de afgelopen drie seizoenen bij een andere vereniging hebben gevoetbald hebben nog steeds overschrijving nodig via de KNVB om voor een nieuwe vereniging te mogen uitkomen.

Afdrukken

Pannenkoekentoernooi 25 mei

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Wegens jaarlijks succes, zal er dit jaar ook weer voor de pupillen (Mini's t/m D) een gezellige afsluiting zijn van het 'reguliere' seizoen met een Pannenkoekentoernooitje. Het gaat om de laatste 'gewone trainingsmiddag' op: WOENSDAG 25 MEI

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen