wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Zaterdag 1 rukt op naar tweede plek

Gepost in Zaterdag 1

WV-HEDW – Hellas Sport  6 - 0  (22 november 2014)

Lees meer...door André Lopes Dias

Rode-lantaarndrager Hellas Sport op bezoek, de club die ontstond uit een fusie van de destijds gerenommeerde clubs ZFC en ZVV uit Zaandam.

Afdrukken

Toernooicommissie Senioren opgericht

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...

Kort geleden hebben we een toernooicommissie ingesteld die de twee WV toernooien gaat helpen organiseren: De Pre SpringerCup op zaterdag 3 januari 2015 en de SpringerCup vanaf april 2015. Bij de SpringerCup blijven natuurlijk ook Sander Post en Mirek Demek zeer nauw betrokken.

Afdrukken

Contributie 2014-2015

Gepost in Nieuws

Beste (ouders van) WV’ers,

Woensdag 24 september is gepoogd de contributie voor de 1e seizoenshelft via de machtiging te innen, maar dat is bij nagenoeg iedereen mislukt. We zijn nog druk bezig de reden te achterhalen, maar dat  gaat ons niet op zeer korte termijn lukken. Door de verbouwing hebben we de contributie hard nodig en het bestuur verzoekt dan ook iedereen die wel een machtiging heeft verleend en waarbij de 24e geen contributie is geïnd met spoed alsnog de 1e helft van de contributie over te boeken naar rekening  NL61INGB0005084050 t.n.v. Asv WV-HEDW te Amsterdam, o.v.v. uw (kinds) naam en het team.

Degenen die geen machtiging hebben verleend, wordt nogmaals opgeroepen met spoed de volledige contributie naar bovengenoemd rekeningnummer over te boeken.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen