wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Huiswerkbegeleiding The School

Gepost in jeugd nieuws

Beste ouders,

Het schooljaar is afgelopen! We hebben samen met onze leerlingen hard gewerkt en daarnaast veel plezier gemaakt. Voor volgende week staat nog het The SchoolCamp op de agenda, dit is voor ons een mooie afsluiter van een ontzettend leuk en productief jaar.

Afdrukken

Seizoen 2014/2015 komt met rasse schreden naderbij

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Info over de zaterdagselectie door Ronald Nijsen

Zaterdag 1 speelde zijn laatste nacompetitiewedstrijd op zaterdag 7 juni. Een paar dagen later begon de (heerlijke) WK. Vandaag dus de finale daarvan, over twee weken begint de voorbereiding van de zaterdagselectie op het nieuwe seizoen al weer. Een doorlopende voorstelling dus, smullen voor de voetballiefhebbers. Om alvast wat in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen alvast wat informatie over de zaterdagselectie.

Afdrukken

Uitbouw op komst

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...

De komende maanden wordt onze accommodatie uitgebreid. Ruwweg vanaf het verhoogde terras tot bijna aan het einde van de kleedkamers wordt een nieuw gebouw geplaatst, dat door een lange corridor met de bestaande bouw verbonden is.

Afdrukken

Zaterdag 8 wint SpringerCup !

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...

Mede door een hattrick van keeper Mick vd Wijgerd wint Zaterdag 8/A1 de Springerfinale door met 7-2 Zondag 9 te verslaan. Lees het verslag van Ronald Nijsen over de feestelijke slotdag van het seizoen, geillustreerd met foto's van de diverse activiteiten.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen