wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Afgelasting B-categorie op zaterdag 31 januari

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...De KNVB West 1 heeft alle wedstrijden in de B-categorie voor zaterdag 31 januari afgelast. De A-categorie blijft vooralsnog op het programma staan.

Wat betekent dat voor WV?

ALLE competitiewedstrijden van de jeugd gaan NIET door. Bij de senioren gaan vooralsnog de thuiswedstrijden van Zaterdag 1, 2 en 4 op kunstgras door. De wedstrijden van Zaterdag 12, 14, 19, 20 en VR2 komen te vervallen.

Afhankelijk van de beschikbare kunstgrasvelden wordt nog bekeken welke oefenwedstrijden wel doorgang kunnen vinden. Hou de programmapagina's van de jeugd en de senioren in de gaten.

Afdrukken

Voetbalschool start 13 februari!!

Gepost in Voetbalschool

Lees meer...

Vanaf Vrijdag 13 februari starten we weer met de techniektrainingen van de Voetbalschool. De training start om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Leden van WV-HEDW mogen deelnemen aan de trainingen van de Voetbalschool. De trainingen zijn vooral bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Inschrijven gaat op de website via deze link: klik hier.
Meer informatie? Neem contact op met Jeroen Cornelissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Afdrukken

Spoooky Disco !!!

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...

Hee jij daar!
Voetbal jij bij de E- of bij de F-jes?
En durf jij op VRIJDAG DE 13de er op uit te gaan? Trommel je teamgenoten op, kijk thuis of je nog een griezelmasker hebt liggen, een enge spin of een bloederige tattoo en kom om 18.30 naar de kantine van WV-HEDW.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen