wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

WV-talenten spelen zich in de kijker bij Ajax, AZ, FC Volendam en KNVB!

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...De jeugdselectieteams van WV-HEDW zijn tot nu toe aan een goed seizoen bezig. De A1, B1 en C1 staan bijvoorbeeld alle drie bovenaan en ook bij pupillenteams worden goede wedstrijden gespeeld en vallen spelers positief op. De afgelopen weken waren er ook geregeld scouts van BVO's en de KNVB langs de lijn te vinden op de zaterdag. De volgende spelers hebben een brief ontvangen om testwedstrijden te spelen de komende tijd:

Afdrukken

Bericht van de nieuwe voorzitter

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Aan de vooravond van de Algemene Ledenvergadering stelt de nieuwe voorzitter van WV-HEDW Ronald Nijsen zich persoonlijk voor (voorzover dat nodig is na bijna 40 jaar actieve betrokkenheid bij WV). En geeft aan welke prioriteiten hij voor onze club voor ogen heeft.

Afdrukken

Nieuwe kunstgras aan Middenweg eindelijk gereed

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...We hebben er heel lang op moeten wachten. Door te late aanbesteding door de gemeente en tegenvallers bij de aanleg: kapotte drainage en veel regen. Maar vanmiddag (dinsdag 22 september) kwam het verlossende bericht: het kunstgras is klaar en we (dwz WV-HEDW, Overamstel en Ankaraspor) mogen er direct op.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen