wvhedw logoWv-Hedw LinkedInWV-HEDW FacebookWV-HEDW

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen

Amsterdamse voetbalvereniging opgericht mei 1908

Afdrukken

Competitie-indelingen Zaterdag 1 en Zondag 1 en bekerloting Zaterdag 1 bekend

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Het is vakantie maar zoals aangekondigd: the show must go on. In de eerste weken van juli worden stap voor stap de competitie-indelingen door de KNVB bekend gemaakt. Dat begon afgelopen vrijdag 1 juli met de competitie-indeling van de Zaterdag 1 en Zondag 1 alsmede de districtsbeker-indeling voor de Zaterdag 1. Afgelopen zaterdag werd tijdens een druk bezochte presentatie in Zeist de loting verricht voor de eerste twee voorronden van de landelijke beker.

Afdrukken

Teamindeling jeugd 2016 2017

Gepost in Nieuwsoverzicht

Teamindeling 2016-2017

De teamindeling voor komend seizoen is gereed. Er is door alle betrokkenen veel tijd en zorg ingestoken. Met vele tientallen spelers is vooraf persoonlijk contact geweest om wensen en mogelijkheden te verkennen. Trainers zijn er vanaf een vroeg stadium bij betrokken geweest. In veel gevallen heeft dat geleid tot keuzes waar die spelers mee uit de voeten kunnen.

Afdrukken

Sjaak Tersteeg volgend seizoen Technisch Coördinator WV-HEDW

Gepost in Nieuwsoverzicht

Lees meer...Eerder deze week meldde het jeugdbestuur op de WV-site -naar aanleiding van het plotselinge vertrek van Technisch Jeugd Coördinator (TJC) Rick Klinkhamer- dat WV-HEDW duidelijke ambities heeft voor zijn jeugdafdeling. Kort samengevat: onze hoogste jeugdteams binnen enkele jaren op divisieniveau en in de niet al te verre toekomst zou minimaal de helft van ons eerste zaterdagteam uit eigen kweek moeten bestaan.

bezoekadres

SPORTPARK MIDDENMEER
Radioweg 
Amsterdam
(020) 692 61 88

Secretariaat: Aristide Briandstraat 15, 1111 KE Diemen