• Aanmelding selectietraining (jongens)

  6 mei 2022
 • Binnenkort start de jeugdafdeling van WV-HEDW met het uitnodigen van spelers om mee te trainen voor een plek in onze selectieteams bij de jongens. Het gaat om het invullen van vrije plekken in onze zaterdagteams, die alle op divisieniveau uitkomen, en onze hoogste zondagteams, die uitkomen in divisie, hoofdklasse en eerste klasse.

  In je aanmelding (via deze link) geef je aan waar je de afgelopen drie seizoenen hebt gevoetbald. Ook geef je jouw motivatie om bij WV-HEDW te komen spelen. Op basis hiervan, en op basis van de in te vullen posities, nodigen we spelers uit om mee te trainen. Het aantal plekken is beperkt; we zullen niet alle aanmelders kunnen uitnodigen. Krijg je géén bericht, dan betekent dit dat er voor jouw leeftijd en positie geen vacature (meer) is of dat er al te veel sterke andere kandidaten zijn.

  WV-HEDW is een vereniging met als motto ‘voor de leden, door de leden’. In onze jeugdafdeling spelen ouders een actieve, betrokken rol. Oók in de selectieteams. Onderdeel van ons selectiebeleid is daarom dat ouders hun actieve bijdrage aan onze vereniging onderschrijven.

  De hoogste jeugdteams van WV-HEDW trainen driemaal per week en spelen op hoog niveau. De jeugdopleiding van WV-HEDW staat in de top-30 van Nederland (ranglijst KNVB-magazine ‘De jeugdtrainer’), is sinds 2014 partner van de jeugdopleiding van Ajax (‘partner +’ ) en werkt samen met Coerver Coaching en de Coerver Academy.

  De aanmelding voor een plek in een van de selectieteams bij de meidenafdeling van WV-HEDW gaat medio april van start. Volg daarvoor de berichten op onze website.

  Aanmelden voor een selectietraining kan hier.

  Jeugdbestuur & techische staf WV-HEDW