• De boys op de Swift-WV classic

  29 okt 2022
 • Het was een mooi tussenpotje uit op het Swift/WV toernooi tegen Swift JO10-5, die normaliter 2e klasse spelen. Swift was wel iets beter en ook de scheidsrechter verdient eervolle vermelding voor zijn bijdrage aan de 9-5 Swift overwinning, maar toch een leuke pot.

  Maar er waren naast de 5 goals van WV hele mooie acties te zien van hele team: prachtige rushes van Loekenberch; spectaculaire verdedigende slidings in doelmond (!!!) én een puntergoal van Tijnzel; een scudraket van een goal van Julian Stoopelaar; craaazy aannames en krulpasses van Xavić; genadeloze controle van Álanvarez; Luukeone ging voorop in de strijd; waanzinnige reddingen van Julian van der Sardjoe; en als slotakkoord een solo vanuit eigen verdediging langs vier (!) tegenstanders bekroond met goal door Noutie de Jong.

  Volgend weekend thuis tegen IJburg, een mogelijkheid voor revanche op de pijnlijk grote uitnederlaag van vorig seizoen toen WV met 2 spelers minder stond.

  Spelers: Nout Dekker, Loek Geleijnse, Lucas Glastra van Loon, Alan Kleijn, Julian Sardjoe, Julian Stoop, Xavier van Wijk, Tijn Brouwer.

  Coaches: Niels Geleijnse, Joris van Wijk