• ‘De Buitenspelval’

 • De redactie ontving onderstaand bericht van oud-WV’er Gerrit-Jan van Herwaarden. Hij is auteur van het dit jaar verschenen boek ‘De Buitenspelval’, een thriller waarin WV een belangrijke rol speelt. Een leuk cadeau voor Sinterklaas?

  Beste WV’ers,

  Met velen van jullie heb ik ooit tot groot genoegen samengespeeld bij WV-HEDW. Het is al weer lang geleden dat we elkaar gezien en gesproken hebben. Aanleiding voor dit bericht is een boek dat ik (onder pseudoniem van Elias Mutor) heb geschreven. WV-HEDW speelt een heel belangrijke rol hierin. Het boek is een thriller over `de olifant in de kamer’ in het voetbal. Schrik niet: het gaat over homoseksualiteit en voetbal. Hoe actueel wil je het hebben. Maar dan geen drammerig moreel appèl, maar een lekker leesbaar en spannend boek met een verrassende afloop. Veel herkenbare dingen voor jullie, over WV, maar ook over Ajax (onze buren destijds). Daarnaast (natuurlijk) ook veel verzonnen. Het is per slot van rekening fictie. Voor wie geïnteresseerd is. Het boek heet ‘De Buitenspelval’ en is te verkrijgen bij uitgeverij Gopher, Bol.com of gewoon via je eigen boekwinkel.

  Excuus voor deze reclame voor eigen parochie, maar ik zou het mezelf niet vergeven als ik later van iemand van jullie hoor ‘waarom heb je nooit verteld dat je een boek over WV hebt geschreven?’.

  Met vriendelijke groeten,

  Gerrit-Jan van Herwaarden