• Ed Duijf Springercup

  17 jun 2021
 • Laatste update 5 juli

  Op 3 en 4 juli zijn de laatste wedstrijden gespeeld voor de Ed Duijf Springercup. Een speciale editie als hommage aan clubman Ed Duijf en daarnaast een mooie gelegenheid om aan het eind van een Corona seizoen toch nog te kunnen voetballen. Hoewel, er waren toch nog wat last minute afzeggingen (Doe dat nou niet!) en ook de kantinedienst op zaterdag kwam niet opdagen (Doe dat nou niet!), hetgeen voor hoofdbrekens bij de toernooiorganisatie zorgden. Maar met wat kunst- en vliegwerk en wat bestuursleden kwam het toch nog goed.

  Uiteindelijk werd er toch nog een schema in elkaar gedraaid waarbij elk team nog minimaal 2 potjes kon spelen. De poules waren van te voren enigszins op sterkte ingedeeld en zo kreeg iedere poule zijn eigen winnaar. De winnaars die met de beker naar huis en een pitcher bier naar het terras gingen waren:

  Poule 1: Zaterdag 4

  Poule 2: Zaterdag 16

  Poule 3: Zondag 1B

  Poule 4: Zaterdag 17

  Je kunt via de links alle uitslagen en eindstanden vinden.

  Rest mij nog de toernooiorganisatie hartelijk te danken (Sanne, Jan Willem, Hylke en Yassir) en jullie allemaal een goede zomer en een normale start van een nieuw seizoen te wensen. En wat dit toernooi betreft:

  Gelukkig hebben we de foto's nog: die staan hier of kijk even naar teamfoto's op onze facebook pagina

  Hette Spoelstra