• Het bestuur stelt zich voor

  Het bestuur van WV-HEDW bestaat uit:

  Ronald Nijsen Voorzitter 06-54984899
  vacature Vice-voorzitter  
  Casper Amir Penningmeester 06-83220081
  Sanne Nijsen Secretaris 06-42442928
  Marcel van Riessen Jeugdvoorzitter 06-55402838
  Gianni Termaaten Zaterdagsenioren niet-selectie 06-27841171
  Joris Herbermann Zondagsenioren 06-27841171
  Yvette de Adelhart Toorop Vrouwen en meisjesvoetbal 06-83075384
       
 • VLNR: 

 • Ronald Nijsen – Voorzitter – voorzitter@wvhedw.nl

  Ronald is lid van WVHEDW sinds 1978 en -na al vele jaren lid van het bestuur geweest te zijn- voorzitter sinds 2015. Hij is zeer actief binnen maar ook buiten de vereniging, bijv. als voorzitter van het bestuur van de Stichting Watergraafsmeer. Naast voorzitter van WV-HEDW is Ronald ook wedstrijdsecretaris van de zaterdag-selectieteams.

  Als voetballer speelde hij in zaal 1, zondag 1 en zaterdag 1 en daarnaast heeft hij ook 10 jaar lang de zaterdag 1 gecoacht. Zijn positie in het veld was die van een ouderwetse nummer 10, de spelverdeler. Te snel moest hij helemaal stoppen met voetballen door knieproblemen.

  Ronald is benoemd tot erelid van WV-HEDW in 2018.

 • Casper Amir – Penningmeester – penningmeester@wvhedw.nl

  In 2013 kwam Casper naar WV-HEDW en sinds 2018 bekleedt hij de belangrijk functie van penningmeester. Hij heeft daarin de financiering van de bouw van De Voorzet begeleid.

  Casper heeft in zondag 6 en zondag 2 gespeeld, en is met zijn team naar zaterdag verkast als zaterdag 11 en sinds vorig seizoen als zaterdag 12. Casper speelt het liefst als middenvelder.

 • Sanne Nijsen – Secretaris – secretaris@wvhedw.nl

  Sanne begon met voetballen bij WV-HEDW in 2004 in een gemixt team dat toen nog F1 heette. Sanne is van 2017 tot 2021 wedstrijdsecretaris zaterdag geweest, een functie die ze samen met Luka deed. Vanaf februari 2022 is Sanne secretaris. In die rol notuleert zij alle vergaderingen en onderhoudt zij de communicatie met de KNVB en andere instanties. 

  Sanne heeft de gehele jeugd van WV-HEDW doorlopen en voetbalt sinds 7 seizoenen in vrouwen zaterdag 1 als centrale verdediger of middenvelder.

 • Marcel van Riessen – jeugdvoorzitter – m.g.vanriessen@uva.nl

  Marcel kwam in 2005 samen met 3 vrienden van Wartburgia om zaterdag 12 te versterken. Door zijn zonen Sam en Tom raakte hij betrokken bij de jeugdafdeling en sinds 2009 zit hij in het jeugdbestuur, waar ze hem vrijwel meteen voorzitter maakten omdat hij ook aan het eind van een zware avond voor rede vatbaar bleef. Ondertussen was hij ook teamleider, trainer, coach, scheidsrechter – een echte hands-on bestuurder.

  Als voetballer speelde Marcel in zaterdag 12, 17 en 18 en nu nog in de 45+. Zijn positie in het veld liep uiteen van (kopsterke) spits tot laatste man en ontwikkelde zich daarna van ‘waar ze me nodig hebben’ tot ‘zet me maar neer waar ik geen schade aanricht’. Met footgolf droogt hij niettemin (bijna) iedereen af.

 • Yvette de Adelhart Toorop – Vrouwen- en meisjesvoetbal – yvette.toorop@gmail.com

  Met een voetballende man die al sinds 1985 lid is en twee dochters, die vanaf de pupillen bij WV voetballen, kon Yvette eigenlijk niet anders dan haar tijd bij WV-HEDW nog nuttiger besteden als bestuurslid vrouwen- en meisjesvoetbal. In die functie behartigt Yvette sinds 2017 de belangen van het vrouwenvoetbal bij WV-HEDW. 

  Yvette voetbalt zelf niet, maar laat zich vertegenwoordigen door haar dochters in de vrouwen zaterdagselectie.

 • Gianni Termaaten - Zaterdagsenioren (niet selectie) -  wvhedwzat@gmail.com

  Op 12-jarige leeftijd is Gianni begonnen bij AFC om 15 jaar later de overstap te maken naar WV-HEDW. De overstap vanuit zijn jeugdclub naar een nieuwe club was een grote maar ondertussen voelt Gianni zich een echte WV’er en slaat hij geen training of wedstrijd over van zijn zaterdag vriendenteam. Het liefst speelt hij in een vrije rol als aanvallende middenvelder of op de flanken. In 2020 is Gianni gestart met het trainen en coachen van de Zondag VR 1.  Sinds 2022 is hij ook bestuurslid zaterdagvoetbal (niet selectie).

   

 • Joris Herbermann - Zondagsenioren - Jorisherbermann@gmail.com

  Joris is geboren en getogen in Amsterdam en studeert aan de UvA. Vanaf zijn vijfde trapt hij al een balletje in clubverband. Sinds hij student is voetbalt hij bij WV-HEDW op zondag. Joris is bestuurslid zondagsenioren vanaf 2022. 

 •