• Het bestuur stelt zich voor

  Het bestuur van WV-HEDW bestaat uit:

  Ronald Nijsen Voorzitter 06-54984899
  John van Scheijndel Vice-voorzitter 06-12054952
  Casper Amir Penningmeester 06-83220081
  Milja Vriesema Secretaris 06-25306516
  Marcel van Riessen Jeugdvoorzitter 06-55402838
  Gianni Termaaten Zaterdagsenioren niet-selectie 06-27841171
  Tibor de Gooijer Zondagsenioren 06-29421615
  Yvette de Adelhart Toorop Vrouwenvoetbal 06-83075384
       
 • VLNR: 

 • Ronald Nijsen – Voorzitter – voorzitter@wvhedw.nl

  Ronald is lid van WVHEDW sinds 1978 en -na al vele jaren lid van het bestuur geweest te zijn- voorzitter sinds 2015. Hij is zeer actief binnen maar ook buiten de vereniging, bijv. als voorzitter van het bestuur van de Stichting Watergraafsmeer. Naast voorzitter van WV-HEDW is Ronald ook wedstrijdsecretaris van de zaterdag-selectieteams.

  Als voetballer speelde hij in zaal 1, zondag 1 en zaterdag 1 en daarnaast heeft hij ook 10 jaar lang de zaterdag 1 gecoacht. Zijn positie in het veld was die van een ouderwetse nummer 10, de spelverdeler. Te snel moest hij helemaal stoppen met voetballen door knieproblemen.

  Ronald is benoemd tot erelid van WV-HEDW in 2018.

 • John van Scheijndel – Vice Voorzitter – vicevoorzitter@wvhedw.nl

   

  Johns eerste wedstrijd was in 1981 in WV 6, toen het laagste elftal. Uitslagen 12-0, 7-2, etc. Ze waren duidelijk nog niet ingespeeld op elkaar. John speelde linksback en het was verboden om over de middenlijn te komen. Geen probleem op een vroege zaterdagochtend. Johns sterke punt was het organiseren van de rest-verdediging.

  In de jaren ’90 is John een aantal jaren penningmeester geweest bij WV-HEDW, maar toen werden zijn kinderen geboren. Vanaf 1984 tot dit jaar heeft John in de financiële sector gewerkt, het laatst bij een pensioenuitvoerder in Zeist.  In september 2023 is John toegetreden tot het bestuur na het vertrek van vice-voorzitter Hette Spoelstra. Johns eerste reactie na terugkomst in het bestuur is het besef hoe ongekend groot WV-HEDW is geworden. Een klein bedrijf, met een goede organisatie.

  Als vice-voorzitter gaat hij zich 100% inzetten voor het realiseren van de clubdoelstellingen. 

 • Casper Amir – Penningmeester – penningmeester@wvhedw.nl

  In 2013 kwam Casper naar WV-HEDW en sinds 2018 bekleedt hij de belangrijk functie van penningmeester. Hij heeft daarin de financiering van de bouw van De Voorzet begeleid.

  Casper heeft in zondag 6 en zondag 2 gespeeld, en is met zijn team naar zaterdag verkast als zaterdag 11 en sinds vorig seizoen als zaterdag 12. Casper speelt het liefst als middenvelder.

 • Milja Vriesema – Secretaris – secretaris@wvhedw.nl

  Sinds 2008 is Milja lid van WV-HEDW, waar ze zich aansloot toen haar hele team de overstap maakte van JOS Watergraafsmeer en er voor het eerst twee D-teams werden gevormd. Nu, maar liefst 15 jaar later, is ze nog steeds met veel plezier actief binnen de club als aanvalster bij de VR1 op zaterdag, spelend met veel van dezelfde meiden sinds de jeugd. Met drie kampioenschappen heeft Milja de groei van de VR1 meegemaakt van de 4e klasse naar de 1e klasse.

   
  Sinds september 2023 vervult Milja de functie van secretaris binnen het bestuur van WV.

   

 • Marcel van Riessen – jeugdvoorzitter – m.g.vanriessen@uva.nl

  Marcel kwam in 2005 samen met 3 vrienden van Wartburgia om zaterdag 12 te versterken. Door zijn zonen Sam en Tom raakte hij betrokken bij de jeugdafdeling en sinds 2009 zit hij in het jeugdbestuur, waar ze hem vrijwel meteen voorzitter maakten omdat hij ook aan het eind van een zware avond voor rede vatbaar bleef. Ondertussen was hij ook teamleider, trainer, coach, scheidsrechter – een echte hands-on bestuurder.

  Als voetballer speelde Marcel in zaterdag 12, 17 en 18 en nu nog in de 45+. Zijn positie in het veld liep uiteen van (kopsterke) spits tot laatste man en ontwikkelde zich daarna van ‘waar ze me nodig hebben’ tot ‘zet me maar neer waar ik geen schade aanricht’. Met footgolf droogt hij niettemin (bijna) iedereen af.

 • Yvette de Adelhart Toorop – Vrouwenvoetbal – yvette.toorop@gmail.com

  Met een voetballende man die al sinds 1985 lid is en twee dochters, die vanaf de pupillen bij WV voetballen, kon Yvette eigenlijk niet anders dan haar tijd bij WV-HEDW nog nuttiger besteden als bestuurslid vrouwenvoetbal. In die functie behartigt Yvette sinds 2017 de belangen van het vrouwenvoetbal bij WV-HEDW. 

  Yvette voetbalt zelf niet, maar laat zich vertegenwoordigen door haar dochters in de vrouwen zaterdagselectie.

 • Gianni Termaaten - Zaterdagsenioren (niet selectie) -  wvhedwzat@gmail.com

  Op 12-jarige leeftijd is Gianni begonnen bij AFC om 15 jaar later de overstap te maken naar WV-HEDW. De overstap vanuit zijn jeugdclub naar een nieuwe club was een grote maar ondertussen voelt Gianni zich een echte WV’er en slaat hij geen training of wedstrijd over van zijn zaterdag vriendenteam. Het liefst speelt hij in een vrije rol als aanvallende middenvelder of op de flanken. In 2020 is Gianni gestart met het trainen en coachen van de Zondag VR 1.  Sinds 2022 is hij ook bestuurslid zaterdagvoetbal (niet selectie).

   

 • Tibor de Gooijer - Zondagsenioren - tibordegooijer@gmail.com

  In 2006 begon Tibor als 4-jarige bij WV-HEDW in de Mini’s. Hij heeft de hele jeugd van WV doorlopen en is in 2019 een vriendenteam begonnen. Inmiddels speelt Tibor als verdediger in de Zondag 3. Na 17 jaar als speler heeft Tibor gekozen om ook het bestuur te versterken.

  Sinds september 2023 omvat zijn bestuursfunctie de zondagsenioren.