• Hette Spoelstra jeugdtoernooi 2024

 • Update 18 juni

  Video-samenvattingen van het toernooi:

  De ontlading bij WV op zondagmiddag! (X)

  PS: Naamgever Hette was ditmaal niet aanwezig bij de prijsuitreiking. Dat had een hele goede sportieve reden. Op 30 mei is hij vanuit Amsterdam per fiets vertrokken voor een individuele Tour de France over de Groene Weg naar de Middellandse Zee. Lees zijn dagelijkse spannende verhalen op zijn weblog.

  Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni zal WV-HEDW het Hette Spoelstra jeugdtoernooi organiseren, vernoemd naar onze oud vice-voorzitter die de jeugdafdeling vanaf het begin van dit millennium weer nieuw leven heeft ingeblazen. 

  Voor degenen die het nog niet kennen, het Hette Spoelstra jeugdtoernooi is een voetbaltoernooi voor onze eigen jeugdteams van O8 tot O19 voor zowel meiden als jongens, maar zeker ook voor bevriende clubs van buiten.

  Tijdens het weekend zullen meer dan 200 jeugdteams aanwezig zijn op ons sportpark om het seizoen '23/'24 op een sportieve manier af te sluiten. 

  Het programma:

  Vrijdag is het de beurt aan de MO17, JO17, JO18 & JO19 teams (start toernooi 17.00 uur); 

  Zaterdag is het de beurt in de ochtend (vanaf 09:00 uur) aan de JO8, JO11 en JO14. In de middag (vanaf 13:30 uur) de JO9 en JO13. Zaterdagavond (vanaf 17:30 uur) de JO15 en JO16;

  Zondag is het de beurt in de ochtend (vanaf 09:00 uur) aan de MO13 en MO15. In de middag (vanaf 10:45 uur) MO9, MO10, MO11, JO10 en JO12.

  Wij hopen met verschillende teams van andere clubs er samen met onze WV-teams een leuk en sportief evenement van te maken. Onze teams komen op verschillende niveaus uit, dus voldoende mogelijkheden om in een gelijkwaardige poule uit te komen.

  Met sportieve groeten, de toernooicommissie van het Hette Spoelstra jeugdtoernooi (wvhedwjeugdtoernooi@gmail.com)

  P.S. De lijst van deelnemende teams is hier te vinden. Ook kun je daar het verloop van het toernooi volgen.

  Attentie! Zondag 16 juni speelt het Nederlands Elftal zijn eerste poulewedstrijd tegen Polen. Tijdens het toernooi hebben we een groot scherm waarop we samen de wedstrijd kunnen volgen. Kom gezellig kijken en moedig het Nederlands Elftal aan! De wedstrijd begint om 15:00 uur.