• Huiswerkbegeleiding

  Vanaf seizoen 2021/2022 is WV in samenwerking met Work Hard Play Harder, het bedrijf van onze penningmeester Casper Amir, begonnen met het aanbieden van huiswerkbegeleiding. Dat vindt plaats in de Voorzet bij WV. Dit is exclusief voor leden van WV (die op de middelbare school zitten).

  Eerst je huiswerk afmaken, daarna lekker uitrazen op het veld en dan de rest van de avond vrij. Beter wordt het niet!

  Casper Amir, onze penningmeester, is 30 jaar, komt uit Amsterdam en was voorheen werkzaam als accountant. Hij geeft in het dagelijks leven bijles aan middelbare scholieren (op alle niveaus) in met name Wiskunde, Natuurkunde en Economie. Bij de huiswerkbegeleiding kan je natuurlijk voor alle vakken je huiswerk komen maken en zal Casper je waar nodig helpen.

  De huiswerkbegeleiding zal maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn, tussen 15:00 en 18:30. Ook zorgen we voor een verantwoorde boterham en wat te drinken.

  De bedoeling is dat je ongeveer anderhalf uur vóór je training aanwezig bent. Je neemt altijd je eigen boeken, schrift, laptop, rekenmachine etc. mee.

  Vanwege beperkte ruimte in de Voorzet hanteren we voorlopig een maximum van 10 personen per uur (er is ruimte voor 15 personen indien er overlapping in de tijden zit). 

  Tarieven

  Maandelijks gefactureerd

  3 dagen per week

  €55 per week

  2 dagen per week

  €37,50 per week

  1 dag per week

  €20 per week

  Losse dag

  €25 per keer

   

  Tijdens schoolvakanties is er geen huiswerkbegeleiding.

  Aanmelden kan door middel van een e-mail naar wvhedwamsterdam@gmail.com. Noem in de mail je naam en je team en hoe vaak per week je zou willen komen.