• Keeperstraining begint weer

    26 aug 2022
  • Inderdaad, we mogen weer.... Hopelijk hebben alle keepers en keepsters van WV-HEDW genoten van een mooie vakantie en zijn ze lekker uitgerust, want vanaf DINSDAG 30 AUGUSTUS kunnen zij er weer tegenaan bij de keeperstrainingen van het enthousiaste en vakkundige trainersteam van Pascal Doest.

    Vanaf 30 augustus trainen elke dinsdag de keepers van de Onder 8 t/m Onder 15 keepers van 16.30-17.30 uur op veld KG 1b. De keepers van de Onder 16-19 trainen daarna op hetzelfde veld, KG 1b, van 17.30 tot 18.30 uur.

    Het keepersteam van Pascal is vorig seizoen voor het eerst gaan werken met een dubbel blok, zodat keepers zoveel mogelijk op hun eigen niveau konden trainen. In de loop van het seizoen haakten steeds meer keepers aan; er waren gelukkig ook voldoende trainers om iedereen voldoende individuele aandacht te geven. Veel keepers hebben afgelopen seizoen echt flink wat bijgeleerd; hun teams waren er aangenaam door verrast. Een goede verdediging (en vaak ook een goede opbouw) begint met een kundige sluitpost op doel.

    We pakken de draad weer op waar we vorig seizoen eindigden: het team van Pascal is er klaar voor. Om alles in goede banen te leiden en erop toe te zien dat elke keeper aan zijn trekken komt, is Pascal als keeperscoördinator ook steeds zelf op het veld aanwezig. Wie vragen heeft over de keeperstraining: Pascal is te bereiken via pascal_doest_@hotmail.com.