• Kelly Giessen volgend seizoen trainer WV-HEDW Zaterdag 1

 • Met veel plezier kunnen we bekend maken dat Kelly Giessen volgend seizoen hoofdtrainer van het eerste zaterdagteam van WV-HEDW zal zijn.

  Momenteel is Kelly trainer van De Dijk dat in de 1e klasse uitkomt. Als speler heeft Kelly op hoog niveau gespeeld in de regio Rotterdam, o.a. bij Excelsior Rotterdam en Excelsior Maassluis. Als trainer is Kelly een groot aantal jaren werkzaam geweest in de jeugd van de Koninklijke HFC. In het seizoen 21/22 werd hij kampioen van de 3e klasse met het 1e zaterdagteam van kon. HFC.

  Kelly is een talentvolle, relatief jonge (42 jaar) trainer. Met enerzijds al veel ervaring in het trainersvak en anderzijds zeer goed op de hoogte met hedendaagse trainingstechnieken. Zijn kennis van en belangstelling voor jeugdvoetbal past daarnaast in het beleid van de club om -naast  spelers van buitenaf- talentvolle spelers uit de eigen jeugdopleiding een kans te geven in selectieteams. De club kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met de intentie dit langer dan één seizoen te continueren.

  Momenteel is de focus van WV Zaterdag 1 volledig gericht op de 2e seizoenshelft onder leiding van trainer Tijs Schipper. Voornaamste doel is behoud van onze plek in de 4e divisie. De basis hiervoor zal gelegd worden tijdens een trainingskamp in Barcelona van 12-15 januari. Op 13 januari wordt een oefenwedstrijd tegen 1e klasser SVL Langbroek gespeeld. De competitie wordt op zaterdag 20 januari hervat met een thuiswedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer.

  Namens het bestuur, Ronald Nijsen

  Foto: Jos Spitteler (HAV)

  Op Het Amsterdamsche Voetbal: Kelly Giessen nieuwe trainer WV-HEDW