• Procedure lid worden jeugd

  Aanmelden jeugd voor seizoen 2023-2024 

   

  Jongste leeftijden (j/m) 

  Op woensdag 19 april organiseert WV-HEDW haar jaarlijkse Open Dag voor de jongste leeftijden. Deze Open Dag is bedoeld voor jongens uit de geboortejaren 2016-2018 en voor meisjes uit de geboortejaren 2013-2018. De Open Dag zal in de middag plaatsvinden, met een eerste ronde om 15.00 uur en een tweede ronde om 16.30 uur. 

  Deelname aan de Open Dag kan alleen door uw kind aan te melden via dit aanmeldformulier. Opgeven kan tot maandag 17 april om 12:00 uur. Informatie over de precieze starttijden en andere praktische zaken ontvangt u in de week voorafgaand aan de Open Dag.

  We vinden het belangrijk om ouders te spreken vóór zij definitief besluiten hun kind bij WV-HEDW aan te melden. Tijdens de training van de Open Dag roepen we ouders bijeen om uit te leggen wat voetballen bij WV-HEDW betekent, voor hun kind en voor henzelf. Ook vragen we hen op een formulier met vrijwilligerstaken aan te geven voor welke taak zij beschikbaar zijn.

  Spelers die meedoen aan de Open Dag komen uiteraard in ortkleding en op sportschoenen. Er wordt gespeeld op kunstgras. Dat kan met elk soort sportschoen, maar een profiel onder de zolen speelt prettiger dan een volledig gladde zool.  

   

  Aanmelden voor selectietraining

  De selectietrainingen voor een plek in een selectieteam (jongens 2015 of ouder) start in april. Voor de selectietrainingen worden spelers uitgenodigd van wie het ‘spelers-CV’ daar voldoende aanleiding toe geeft. We kunnen en zullen dus niet iedere speler die zich aanmeldt daadwerkelijk uitnodigen. Daarvoor is het aantal aanmeldingen elk jaar opnieuw simpelweg te hoog.

  Het is mogelijk om vast de gegevens van uw kind achter te laten via dit formulier.

  Aanmelden voor selectietraining Meiden (JO13 t/m JO20): https://forms.gle/Hx9hQo1x9Sc9Zh4u7

  Aanmelden voor breedteteam

  Voor jongens uit 2015 of ouder en voor meisjes uit 2012 of ouder die bij WV-HEDW in een breedteteam willen spelen, gaat de aanmelding half april van start. Waarom zo laat pas? WV-HEDW telt op dit moment meer dan 100 teams en zit aan haar maximum omvang. In beginsel nemen we bij de jeugd geen nieuwe teams aan. Wel zijn er in de bestaande teams altijd spelers die vertrekken. Die plekken worden opgevuld. Een indicatie van het aantal plekken per geboortejaar dat beschikbaar komt, volgt in de loop van april. We zetten dan ook een aanmeldformulier open. Houd de website hiervoor in de gaten.