• WV-HEDW Live

 • Lid worden senioren

  Er is in Nederland geen voetbalvereniging met zo veel seniorenteams als WV-HEDW. Daarmee is er voor elke voetballer een team van zijn eigen niveau te vinden en, ook prettig, kunnen we de contributie laag houden. Belangrijke bijkomstigheid: na de wedstrijden is het altijd gezellig in de kantine van WV-HEDW!

  Iedereen is welkom bij WV: mannen en vrouwen, individuen en hele teams.

  Aanmelden als lid kan via onderstaand formulier. Geef bij opmerkingen aan in welk team je wilt spelen, welke klasse, wat je gewenste speelpositie is en de leeftijdscategorie van het team waar naar je op zoek bent (indien van toepassing). Indien je al bekend bent bij het team waar je je voor aanmeldt, dit ook graag invullen bij opmerkingen.

  Mocht je een heel team bij ons willen inschrijven, neem dan contact op met de het verantwoordelijk bestuurslid van de zaterdag of zondag:

  Verantwoordelijk bestuurslid zaterdag
  Luka Spironello
  06-47353609
  wvhedwzat@gmail.com

  Verantwoordelijk zondag
  Yassir Boudazdaz

  zondagsenioren@wvhedw.nl

  Veteranen (mannen, 35+) voetballen bij WV-HEDW op vrijdagavond, zowel in recreatief verband (onderlinge partijen) als in competitieverband. Meedoen? Vraag bij het betreffende bestuurslid naar de mogelijkheden. Neem contact op met:
  Marcel van Riessen
  06 33842299
  m.g.vanriessen@uva.nl

  Op vrijdagavond voetbalt ook een enthousiaste groep Veterinnen (vrouwen, 35+). Wil je meedoen? Neem dan contact op met het betreffende bestuurslid vrouwenvoetbal, Yvette de Adelhart Toorop.
  yvette.toorop@gmail.com

  Voor de goede orde: wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Klik hier voor ons privacybeleid.