• Livestream weer mogelijk

  20 nov 2021
 • Er mag geen publiek meer langs de amateurvelden staan. Een coronamaatregel van de overheid, die in eerste instantie voor drie weken is afgekondigd maar best nog wat langer zou kunnen duren. Een enigszins schrale troost : het is sinds een paar maanden weer mogelijk bij WV de wedstrijden op het hoofdveld via een livestream te volgen.

  De oorspronkelijke camera’s van VoetbalTV zijn overgenomen door nieuwe partijen: WV heeft een overeenkomst gesloten met 360SportsIntelligence, dat zorgt dat de camera’s steeds slimmer worden en met Eyecons, een online mediaplatform dat distributie, via onder meer sociale mediakanalen, van content voor de verschillende Nederlandse sportcompetities verzorgt. Onze club bevindt zich daarmee in goed gezelschap. Kijk hier maar eens: https://eyecons.com/kanalen

  Registreren en inloggen

  Hoe de wedstrijden op ons hoofdveld via de livestream te volgen? Dat is betrekkelijk eenvoudig. Je kunt kijken via https://eyecons.com/videos/livestreams of via https://www.wvhedw.nl/video. Je moet je dan eenmalig registreren en je ontvangt dan een e-mail met een link ter bevestiging. Daarna is inloggen een koud kunstje.

  Dit weekend zijn deze wedstrijden live te volgen:

  Zaterdag 20 november:

  10.00  JO15-1 - FC Lisse JO15-1

  12.00  Zaterdag 2 – Spakenburg 2

  14.30  Zaterdag 1 - VELO

  17.00  VR1 – Wartburgia VR3

  Zondag 21 november:

  12.00 Zondag 2 – VVIJ 2

  14.30 Zondag 1 - VVA Spartaan

  Wedstrijden van jeugd onder 14 op het hoofdveld worden niet uitgezonden. Dat blijft zo.

  Het blijft natuurlijk leuker langs de lijn te kijken om je held(inn)en aan te moedigen, maar we zijn natuurlijk blij ter compensatie deze service te kunnen aanbieden.

  Twitter

  Mocht je behoefte hebben aan een soort begeleidend commentaar in de livestream: voor Zaterdag 1 kun je het wedstrijdverloop volgen via ons twitteraccount zoals te doen gebruikelijk. Voor Zondag 1 volg het account van Onno Swart.

  Samenvattingen

  Misschien heb je deze samenvattingen al gezien die door vicevoorzitter Hette (‘van alle markten thuis’) zijn gemaakt van eerdere wedstrijden. Hiervoor hoef je niet in te loggen: https://eyecons.com/kanalen/wv-hedw