• Monsterscore tegen CTO

 • Nadat in de vorige wedstrijd het team met lagere druk dan gewoonlijk had gespeeld en daardoor maar nipt had gewonnen van TOS, was de energie weer vanouds hoog voor de wedstrijd tegen CTO’70 JO10-2. Dat moest ook wel, met temperaturen rond het vriespunt. WV was al lang en breed warmgespeeld toen de tegenstander op het aftrap tijdstip aan kwam sjokken, kleumend van de kou.

  Veel beter werd het niet voor CTO, onze jongens waren vol energie en fel op de bal - CTO kwam nooit op gang. In een razend tempo scoorde WV het ene doelpunt na het andere, en bleef CTO steeds meer stilstaan, waardoor ze kouder werden, minder konden bewegen, enzovoorts.

  Bij de rust waren de dubbele cijfers voor WV al bereikt. Na de rust kreeg WV een handicap opgelegd van de scheidsrechter: 3x overspelen voor er op goal geschoten werd, wat WV vervolgens deed en in prachtige aanvallen de score bleef opvoeren.

  Uiteindelijk slaagde CTO er nog in om op aansporing van het voltallige uit- en thuispubliek één regulier doelpunt te maken, en één opvallend makkelijk gegeven penalty.

  Bijzonder om te zien was hoe WV zijn best bleef doen voor de monsterscore met hoge druk en uitstekend samenspel, maar de tegenstander wel met respect bleef behandelen.

  Een collectieve topprestatie!

  WV-HEDW JO10-5: 18
  CTO’70 JO10-2: 2

  Spelers: Nout Dekker, Verné Doek, Loek Geleijnse, Lucas Glastra van Loon, Alan Kleijn, Julian Sardjoe, Julian Stoop, Xavier van Wijk

  Coach: René Glastra van Loon

  Mascotte: Opa Geleijnse

  Kantinekampioenen: Monique Vinju, Fabienne Boekel.

  Scheidsrechter: Joris van Wijk