• Nog plaats voor extra deelnemers BLS-training!

 • Nieuwe aanmeldingen voor de volgende reeks BLS (‘basic life support’) trainingen lopen binnen, maar er is nog plek voor extra deelnemers !

  Dinsdag 5 en woensdag 6 maart vonden de eerste BLS-trainingen plaats die de Medische Commissie van WV-HEDW organiseert. Deelnemers aan deze en toekomstige trainingen vormen samen het grote WV-reanimatieteam.

  Als reacties op de posters in de kantine zijn er afgelopen twee weken weer 10 aanmeldingen bijgekomen. Met nog wat extra deelnemers kunnen we weer twee avonden organiseren.

  Bij de BLS- training  leer je in acute noodgevallen hulp te verlenen zonder medische hulpmiddelen, gericht op het herstellen en/of in stand houden van de vitale functies en het voorkomen van blijvende invaliditeit in afwachting van professionele hulp (eventueel met gebruik van een AED).

  Hiervoor is geen voorkennis/opleiding/vaardigheden nodig.

  Het is een voor deelnemers kosteloze training van ongeveer drie uur, op een doordeweekse avond in De Voorzet. De trainingen worden 3 à 4 x per jaar gegeven.

  Natuurlijk kun je hierdoor ook buiten de club je dierbaren en omstanders helpen!

  Dus help je medemens en meld je aan voor Basic Life Support!!

  Opgeven kan door middel van:

  Mail: Quirine van Dellen qmvandellen@gmail.com / Nita Hoogenhout nitahoogenhout@gmail.com  / Niels Tammenga nielstammenga@xs4all.nl

  App: Quirine: 06 49422604  / Nita: 06 40005004 / Niels: 06 51452317