• Open Dag 19 april

  10 feb 2023
 • UPDATE 18 april: de aanmeldingstermijn is gesloten.

  Op woensdag 19 april organiseert WV-HEDW haar jaarlijkse Open Dag voor de jongste leeftijden. Deze Open Dag is bedoeld voor jongens uit de geboortejaren 2016-2018 en voor meisjes uit de geboortejaren 2012-2018. De Open Dag zal in de middag plaatsvinden, met een eerste ronde om 15.00 uur en een tweede ronde om 16.30 uur. 

  Deelname aan de Open Dag kan alleen door uw kind aan te melden via dit aanmeldformulier. Opgeven kan tot maandag 17 april om 12:00 uur. Informatie over de precieze starttijden en andere praktische zaken ontvangt u in de week voorafgaand aan de Open Dag.

  We vinden het belangrijk om ouders te spreken vóór zij definitief besluiten hun kind bij WV-HEDW aan te melden. Tijdens de training van de Open Dag roepen we ouders bijeen om uit te leggen wat voetballen bij WV-HEDW betekent, voor hun kind en voor henzelf. Ook vragen we hen op een formulier met vrijwilligerstaken aan te geven voor welke taak zij beschikbaar zijn.

  Spelers die meedoen aan de Open Dag komen uiteraard in sportkleding en op sportschoenen. Er wordt gespeeld op kunstgras. Dat kan met elk soort sportschoen, maar een profiel onder de zolen speelt prettiger dan een volledig gladde zool. 

  Kijk hier voor andere aanmeldprocedures bij de jeugd.