• Aanmelden jeugd voor komend seizoen

  Open dag jongste leeftijden

  Op woensdag 13 april organiseert WV-HEDW haar jaarlijkse Open Dag voor de jongste leeftijden. Deze Open Dag is bedoeld voor jongens uit de geboortejaren 2014-2017 en voor meisjes uit de geboortejaren 2012-2017. 

  Deelnemen aan de Open Dag van 13 april kan alleen door uw kind aan te melden met dit aanmeldformulier. Opgeven kan tot maandag 11 april om 12.00 uur.

  Jongens en meisjes geboren in 2016 en 2017 trainen in een eerste ronde van 15.00-16.00 uur. Zij melden zich (met een ouder) een kwartier voor aanvang. Jongens uit 2014-2015  en meiden uit 2012-2015 trainen van 16.30-17.30 uur. Ook zij melden zich een kwartier van te voren.

  We vinden het belangrijk om ouders te spreken vóór zij definitief besluiten hun kind bij WV-HEDW aan te melden. Tijdens de training van de Open Dag roepen we ouders bijeen om uit te leggen wat voetballen bij WV-HEDW betekent, voor hun kind en voor henzelf.

  Spelers die meedoen aan de Open Dag komen uiteraard in sportkleding en op sportschoenen. Er wordt gespeeld op kunstgras. Dat kan met elk soort sportschoen, maar een profiel onder de zolen speelt prettiger dan een volledig gladde zool. 

   

  Aanmeldingen voor breedteteams

  Hoe zit het voor de oudere leeftijden? Voor jongens uit 2013 of ouder en voor meisjes uit 2011 of ouder die bij WV-HEDW in een breedteteam willen spelen, gaat de aanmelding half april van start. Waarom zo laat pas? WV-HEDW telt op dit moment meer dan 100 teams en zit aan haar maximum omvang. In beginsel nemen we bij de jeugd geen nieuwe teams aan. Wel zijn er in de bestaande teams altijd spelers die vertrekken. Die plekken worden opgevuld. Een indicatie van het aantal plekken per geboortejaar dat beschikbaar komt, volgt in de eerste helft van april. Houd daarvoor de website in de gaten.

   

  Selectietrainingen

  De aanmelding om mee te trainen voor een plek in een selectieteam start begin april. Houd daarvoor de berichtgeving op deze website in de gaten. Voor de selectietrainingen worden spelers uitgenodigd van wie het ‘spelers-CV’ daar voldoende aanleiding toe geeft. We kunnen en zullen dus niet iedere speler die zich aanmeldt daadwerkelijk uitnodigen. Daarvoor is het aantal aanmeldingen elk jaar opnieuw simpelweg te hoog. Bovendien beperken we waar mogelijk het aantal zij-instromers per geboortejaar; er is dus per team dus ook een beperkt aantal plekken beschikbaar.