• Pubquiz 6 maart

  22 feb 2021
 • Wegens succes herhaald!

  Door de coronacrisis kunnen we helaas niet samenkomen op ons geliefde sportpark. Om dit leed een heel klein beetje te verzachten organiseerden wij in januari een online pubquiz. Bijna 30 teams streden om de hoofdprijs: de titel van het slimste team van onze club. Uiteindelijk won ‘Kleedkamer 11’ bestaande uit spelers van Zaterdag 2 deze felbegeerde titel. Maar aanstaande zaterdag 6 maart moeten ze deze titel alweer verdedigen. Want dan organiseren we wederom een online pubquiz. Ditmaal strijden we in de avond (20-22 uur). 

  Praktische informatie

  De online quiz duurt van 20:00 tot 22:00 uur op zaterdag 6 maart en deelname is gratis. Het maximaal aantal deelnemers per quizteam is vijf. Je kunt met meerdere teams per elftal meedoen. Uiteraard mogen ook commissies en andere vrijwilligers en clubleden mee strijden. De quiz vindt plaats via Zoom en de teamleden kunnen tijdens de quiz met elkaar overleggen in aparte break out rooms. We zoeken niet de grootste voetbalkenners, maar het allerslimste team van onze club. De vragen gaan dus niet alleen over voetbal, maar ook over onze mooie club, andere sporten, muziek, actualiteit, topografie en algemene kennis.

  Aanmelden 

  Alleen de quizteamcaptains hoeven zich nu aan te melden. Enkele dagen voor de quiz ontvangen alle captains een mail waarin je de namen en mailadressen van alle andere teamleden kunt doorgeven. Aanmelden kan via dit formulier

  Peter Minkjan