• Born to Play

  De WV-HEDW - Born to Play voetbalschool, zowel voor leden als niet-leden.

  WV-HEDW heeft een samenwerkingsverband met Born to Play voor het verzorgen van een voetbalschool op de velden van WV. Deze voetbalschool is voor alle kinderen toegankelijk, niet alleen voor leden van WV.

  De Born to Play Voetbalschool richt zich op het bijeenbrengen van specialisten op het gebied van techniektraining, fysieke training, tactische training en mentale begeleiden. Deze specialisten delen onderling kennis om zichzelf nog verder te ontwikkelen en verbreden als trainer. Specifieke training door specialisten, om er uiteindelijk voor te zorgen dat we maatwerk kunnen leveren voor spelers en het verschil maken in het onderdeel waar dat voor die specifieke speler belangrijk is. Voor alle niveaus, alle leeftijden en alle specifieke wensen.
  Aanbod:
  Techniektraining;
  Fysieke training;
  Tactische training (wedstrijdevaluatie & training)

  Mentale begeleiding.

  Born to Play is een initiatief van Guido den Dikken, een ervaren jeugdtrainer met onder meer ervaring bij clubs als JVOZ, PSV, AFC, AJAX en NAC Breda. Hij heeft gewerkt met toptalenten als Zakaria Bakkali, Riechedly Bazoer en Memphis Depay. Guido: ‘Tijdens mijn periode bij Ajax ben ik in aanraking gekomen met het geboortemaandeffect, waaruit bleek dat kinderen die later in het jaar geboren waren minder kans hadden om hun droom als profvoetballer te verwezenlijken, daar heb ik mijn missie van gemaakt en mijn passie een richting gegeven.’

  Aanmelden voor de voetbalschool kan alleen via de website van Born to Play.