• voorbeschouwing AZSV – WV-HEDW op 11 maart 2023

 • UPDATE 13 maart: de wedstrijd is opnieuw vastgelegd op 18 maart.

  UPDATE 11 maart: de wedstrijd is afgelast. Aanvankelijk was het duel verplaatst naar een kunstgrasveld, maar ook daar lag een te dik pak sneeuw om nog voor 14:30 uur weg te werken.

  Competitieronde 22 voert ons naar Aalten.                                                                                                

  Tegenstander AZSV staat op de zesde plaats van de ranglijst met 34 punten en doelcijfers 32-26. Van tien thuiswedstrijden werd alleen verloren van Eemdijk en Huizen (in beide gevallen met 0-3, merkwaardigerwijs dezelfde clubs waar onze vorige tegenstander Berkum de uitwedstrijd van wist te winnen). 

  De herinnering aan de thuiswedstrijd op 8 oktober jl. doet vermoeden dat het een moeilijke middag voor ons kan worden. De roodwitten gaven op Middenmeer geen krimp nadat ze vroeg in de wedstrijd door Joost Rasing op 0-1 waren gekomen.                                                   

  Zaterdag jl. werd gewonnen bij en van SDV Barneveld. Volgens de website van de thuisclub  kreeg AZSV in het eerste kwartier cadeautjes waardoor Freek Mulder en Chris Verheul de stand op 0-2 konden brengen. SDVB kwam terug tot 2-2 maar moest in het laatste kwartier de winnende treffer van Chris Verheul toestaan (2-3). 

  Zelf wisten wij niet van Berkum te winnen, een wat teleurstellend resultaat. Na de fraaie goal van Mick van Moerkerk sloegen de Zwollenaren razendsnel toe waarna het bij 1-1 bleef.  Veel gelijkspelen, het telt niet aan, met meer dan een puntje terugkeren uit de Achterhoek zou mooi zijn. 

  De wedstrijd op sportpark Villekamp, Haartsestraat 57, begint om 14.30 uur. Aangewezen scheidsrechter is Gerbert Stegeman die zal worden geassisteerd door L.C. Wessels en S.T.P. van Doren.                                          

  De spelersbus vertrekt om 11.00 uur vanaf Kruislaan/Jaap Edenhal. Supporters als altijd zeer welkom.

  André Lopes Dias