• Voorbeschouwing BOL – WV-HEDW op 5 juni 2024

 • Na anderhalve maand reizen we woensdag opnieuw naar Broek op Langedijk. Toen om kostbare punten te grijpen, wat niet zou lukken, nu om de finale nacompetitie te halen.

  Wij hadden verlenging nodig om eersteklasser BFC uit te schakelen. BOL, dertiende geëindigd in de reguliere competitie, had daarentegen thuis niet veel moeite met Winsum. Bij rust was de eindstand 3-0 al bereikt door treffers van Daniël Vos, Timon Plak en Ruben Beentjes.

  Op 20 april jl. verspeelden we de punten en dat leek toen fataal. Op een bar slecht veld en met harde wind kwam WV niet in zijn spel. Martijn Ton en Jurre van Lingen scoorden voor rust voor de gastheren, Tim Correia doelpuntte tegen. Halverwege de tweede helft werd het binnen twee minuten 3-1 (Lex Duijs) en 3-2 (Tim Correia), daar bleef het bij.

  Nu móét er gewonnen worden. Als dat lukt wacht ons zaterdag op neutraal terrein de finale tegen de winnaar van de eveneens woensdag te spelen wedstrijd AGB – d’ Olde Veste ’54.  

  Omdat BOL niet over een lichtinstallatie beschikt begint de wedstrijd om 19.00 uur. De spelersbus vertrekt 16.15 uur Kruislaan/Edenhal. Supporters meer dan ooit welkom. Scheidsrechter aan de Prinses Margrietstraat in Broek op Langedijk is D.R.H. (Daniël) Drost, de assistenten zijn R. Leenstra en D. Noordhoek.

  Kom ons steunen bij deze volgende stap in de ontsnappingsact !

  André Lopes Dias