• Voorbeschouwing Ter Leede – WV-HEDW op 6 april 2024

 • In onze strijd tegen het degradatiespook bezoeken we zaterdag a.s. Ter Leede. De ploeg uit Sassenheim vinden we terug op de negende plek van de ranglijst met 31 punten uit 22 wedstrijden en doelcijfers 48-40.    

  Destijds - 28 oktober 2023 – won WV met 4-2. Voor rust scoorden Joost Heij en Mick van Moerkerk waarna Marc de Kruijs de stand halverwege op 2-1 bepaalde. In de tweede helft hadden de bezoekers een overwicht maar door een goal van uitblinker Mick van Moerkerk werd het 3-1. Toch weer spannend: Dirk Hoekstra maakte 3-2 waarna Tim Correia kort voor tijd voor zekerheid zorgde. Door die zege stegen we toen naar de negende plaats in de stand.

  Kom daar nu eens om ! Na zes achtereenvolgende verliespartijen staan we op een degradatieplaats en is ontkomen aan nacompetitie wishful thinking geworden. Tegen Hoogland werd een week geleden niet slecht gespeeld, maar onze toch redelijk productieve aanval kon geen potten breken tegen de hechte defensie van Hoogland. Dan moet je niet achter komen, maar dat gebeurde wel, halverwege de eerste helft.

  Ter Leede verloor diezelfde zaterdag bij JOS. Nam wel de leiding door Carlito Firmino waarna JOS-Watergraafsmeer tegen de verhouding in de stand omboog in 3-1. Marc de Kruijs deed nog iets terug (3-2). Gisteren (maandag) werd de in te halen wedstrijd bij BOL opnieuw afgelast.  

  De Bollenstreekbewoners wonnen dit seizoen zes van hun elf thuiswedstrijden. AFC ’34, Huizen, Purmersteijn en Swift wisten de drie punten mee te nemen uit Sassenheim. Het is dringend dat WV daar ook in gaat slagen.

  De wedstrijd op sportpark Roodemolen begint om 15.00 uur en staat onder leiding van Luuk Hendrix. De scheidsrechter wordt geassisteerd door K.M.L. Rombouts en P.W.F. Heuts.

  Vertrek spelersbus Kruislaan/Edenhal 12.45 uur. Supporters welkom. Steun ons in Sassenheim !    

  André Lopes Dias

   

  Voorbeschouwing op de site van onze gastheren