• Voorbeschouwing VELO – WV-HEDW op 14 mei 2022

  12 mei 2022
 • In competitieronde 23 reizen we als kampioen naar Wateringen.  Nu de titel binnen is kan er ontspannen worden gevoetbald zonder dat er kadootjes worden gegeven. Dat bleek dinsdagavond toen Forum Sport voor de winst ging maar hard moest werken voor 1-1.

  Tegenstander VELO verloor bij Nootdorp met duidelijke cijfers : 7-0. De Zuid-Hollanders bezetten de negende plaats met vijf punten meer dan nummer twaalf Die Haghe dus moeten nog uitkijken.

  De thuiswedstrijd op 20 november jl. werd ruim gewonnen: 5-1.Twee door Ashraf Azzouz  benutte penalties en een doelpunt van Tim van der Meulen brachten ons op 3-0, op slag van rust scoorde Dubbeld voor VELO tegen.  In de tweede helft stond WV lang onder druk en onze vierde goal, een eigen doelpunt, voelde als een bevrijding. Met een derde strafschop, nu ingeschoten door Kick van Aelst werd de geflatteerde eindstand bereikt.

  De wedstrijd op sportpark VELO, Noordweg 26 in Wateringen begint 14.30 uur. Scheidsrechter is Tony van Waveren die zich ondersteund gaat weten door clubassistenten, bij ons Dennis Nijsen.

  De bus vertrekt 12.00 uur Kruislaan bij Jaap Edenhal.  

  André Lopes Dias