• Voorbeschouwing WV-HEDW – Argon op 21 mei 2022

  18 mei 2022
 • De spanning is er af na het behalen van het kampioenschap. Bij Forum Sport was 1-1 een verdienstelijk resultaat, de 3-0 bij VELO was onder de maat.

  Nog drie officiële weedstrijden te gaan, zaterdag de voorlaatste thuiswedstrijd tegen Argon.  Argon – WV-HEDW was 27 november een topper, nummer twee ontving nummer één. Binnen een halve minuut scoorde Mijdrechtenaar Max Oliemans  1-0.  Onze eerste nederlaag leek eraan te komen, maar na rust werd orde op zaken gesteld: achtereenvolgens Ashraf Azzouz, Damien de Vegt (tweemaal) en Roy van Essen vonden het net waarna Max Oliemans het leed van de thuisclub wist te verzachten (2-4).

  Dat was de laatste wedstrijd vóór de verlengde winterstop. Sindsdien is Argon afgezakt naar de negende plaats. Zaterdag jl. werd verloren van het laaggeplaatste Zwaluwen ’30 (0-4) dus de klad zit er in, degradatie is denkbaar met slechts vijf punten meer dan plaats twaalf. Onze visite zal voluit gaan !   

  Maar WV moet er toch een eer in stellen nog een paar wedstrijden te winnen, dus het wordt interessant.

  Scheidsrechter is R. Wolf, zijn assistenten J. van Ingen en J. van Ditmarsch. Een hartelijk welkom voor het arbitrale trio en dat geldt uiteraard ook spelers, staf en begeleiding van Argon.

  Het wordt mooi weer, alle reden om naar Middenmeer te komen. Aanvang 14.30 uur.

  André Lopes Dias

   

  Vooruitblik op de site van de gasten