• Voorbeschouwing WV-HEDW – Buitenpost op 25 maart 2023

  21 mrt 2023
 • Gewonnen bij AZSV. De volgende mogelijkheid om ons te revancheren voor een eerder geleden nederlaag dient zich aan: V.V. Buitenpost komt op bezoek. 

  In Friesland werd het 15 oktober jl. 4-1. Van onze kant was het een mindere wedstrijd, maar de score liep onnodig hoog op. Voor rust scoorden Rolf Dijk en Rik Weening voor de blauwwitten. In de tweede helft drong WV aan maar Sam Wormmeester maakte aan de Amsterdamse illusies een einde. Toen Ashraf Azzouz invaller-doelman Paul Diouf vanaf veertig meter ongewild wist te verrassen was het zelfs 4-0 waarna Steven Knijnenburg, uiteraard koppend, de eer wist te redden.  

  Maar dat is bijna een half jaar terug. Terwijl WV zaterdag jl. in Aalten een fraaie zege boekte, bleef Buitenpost thuis tegen het laagvliegende SDV Barneveld steken op 1-1. Sam Wormmeester zorgde voor de Friese treffer. Daarmee kwam wel een einde aan een reeks nederlagen. We vinden onze tegenstander dan ook terug op de tiende plek met 28 punten en doelcijfers 22-39.

  Is winst voor WV een logische voorspelling ?  Zou goed uitkomen in verband met ambitie iets te bereiken in de derde periode. Maar in deze afdeling blijken de krachtsverschillen steeds weer zo gering dat alles mogelijk is. 

  Het arbitraal trio bestaat bij deze gelegenheid uit scheidsrechter S. Smit en de assistenten B.W.A. van Ool en T. Deden. Genoemde heren uiteraard hartelijk welkom en dat geldt ook voor spelers, staf, bestuur en verdere begeleiding van de V.V. Buitenpost.

  Het wordt weer spannend op Middenmeer. Kom ons steunen a.s. zaterdag, aanvang 14.30 uur.

  André Lopes Dias

   

  Pupil van de Week: Rein!