• Voorbeschouwing WV-HEDW – Swift op 24 september 2022

  21 sep 2022
 • Dat was van korte duur, die toppositie in vierde divisie B. In Apeldoorn ging WV ten onder. En nu komt de nieuwe koploper op bezoek, onze stadgenoten van het Olympiaplein.                          

  Aldaar troffen we Swift al 6 augustus jl. in het kader van de voorbereiding. Gelijkopgaande wedstrijd, Swift was wat sterker in de tweede helft en won (2-1).  In de competitie wonnen de witblauwen inmiddels thuis van  Genemuiden (1-0) en SDV Barneveld (3-0), uit van Buitenpost (0-3). Bij Eemdijk werd echter verloren (2-1).

  De laatste keer dat Swift ons bezocht in een officieel treffen was op 7 december 2013. Toen wonnen wij door goals van Ruben Loeve en Sander Driehuis. Van het huidige team was destijds Ashraf Azzouz al van de partij. Later dat seizoen werd het in Zuid 2-2 wat WV voor directe degradatie behoedde, in de nacompetitie ging het alsnog  mis.                                                              .

  Maar dat is negen jaar geleden, nu spelen we om een positie in de top van een hogere klasse.  Na een goed begin had ons team zaterdag jl. een mindere dag. Zal hopelijk een incident blijken. 

  Scheidsrechter is O.T.H. van Hoof. Hij zal worden geassisteerd door D. van Veenendaal en R.G.J. Klaassen. Uiteraard hartelijk welkom voor het arbitraal trio en dat geldt eveneens voor spelers, staf, begeleiding en bestuur van Swift.

  Een derby, tevens topper op Middenmeer ! Komt het zien, aanvang 14.30 uur.

  André Lopes Dias