• Voorbeschouwing WV-HEDW – vv Maarssen 11 september a.s.

  8 sep 2021
 • In onze bekergroep ontvangen we de V.V. Maarssen. De club speelde in het verleden op redelijk niveau in de zondagcompetitie, maar zoals bij zoveel verenigingen ligt de nadruk nu op zaterdag. Maarssen 1 promoveerde in 2019 naar de tweede klasse. Sindsdien is er geen competitie afgemaakt zodat weinig te zeggen is van de kracht. Hoewel…… zaterdag jl. bleef het 0-0 tegen onze stadgenoot zondag-eersteklasser SDZ.

  WV speelde zaterdag jl. in Leusden aanvankelijk geen goede wedstrijd. Pas in het laatste halfuur kregen we de tegenstander, collega - eersteklasser RODA ’46, nu ingedeeld in 1C, in de greep. Het duurde echter lang voordat Ashraf Azzouz de gelijkmaker achter de uitstekende Leusder doelman Broere kogelde. Dus: tevredenheid, al was er meer mogelijk.

  Wat het waard is zal tegen Maarssen blijken, waarbij ook het resultaat van SDZ-RODA ’46  interessant is. De eerste twee van de groep gaan door naar de knock-outfase, moet ons toch  lukken !

  In ons team ontbreekt voorlopig Tim Correia.  Maar coach Marcel Valk heeft een ruime keuze als verder iedereen beschikbaar is.

  Spelers, begeleiding en supporters van Maarssen heten we van harte welkom. En dat geldt uiteraard ook voor scheidsrechter N. Eren.

  Zaterdag a.s. 14 .30 uur, de eerste officiële thuiswedstrijd van Zaterdag 1 sinds 10 oktober 2020. Komt het zien !

  André Lopes Dias