• Vrouwen 2 (zat) bereiken finale nacompetitie

  20 jun 2022
 • Zondag 1 verliest NC finale helaas

  Helaas is het de Zondag 1 niet gelukt de finale van de NC tegen Alcmaria Victrix  te winnen. Er werd, vooral toch ook door het missen van de mooiste kansen, met 2-0 verloren. Heel jammer. Prima seizoen gespeeld met een paar onnodige en naar nu blijkt kostbare uitglijers. Dan volgend seizoen maar de stap omhoog zetten. Spelers en staf: dank voor een mooi seizoen. Zie het verslag van Onno Swart.

  VR2 plaatst zich voor NC-finale tegen Sporting ’70 VR2

  VR2-zat speelde afgelopen zaterdag op eigen veld de halve finale van de NC tegen Reiger Boys VR2. In de hitte was het voor de rust lange tijd redelijk gelijk opgaand. De 1-0 na ruim een kwartier uit een (zeg maar) sluwe vrije trap van Lieke werkte niet echt als een bevrijding. Sterker nog: WV kwam een paar keer goed weg. De 2-0 op slag van rust (penalty Lotte in de bovenhoek nadat ze zelf was neergelegd) hielp wel: het werkte als een mokerslag voor RB.

  Want na rust liep WV gemakkelijk en snel uit -met goed voetbal- naar 7-0. Kort voor tijd werd de RB-eer nog gered. Suzan maakte het feest compleet, 8-1 maar liefst dus. Als mijn administratie klopt 8 verschillende goalgetters: Lieke, Lotte, Mila, Mare, Floor, Maureen, Laure en dus Suzan. Bijzonder.

  In de andere halve finale won Sporting ’70 VR2 met 5-1 van Purmerend VR1.  De finale om een plek in de 2e klasse ziet er als volgt uit:

  Zaterdag 25 juni aanvang 14 uur, terrein FC Breukelen (Broekdijk-Oost)

  WV-HEDW VR2 – Sporting ’70 VR2

  De bus vertrekt om 12.15 u. Laat even weten aan Michael Tiebesl (06 11748396) als je meewilt.

  Tot zaterdag in Breukelen!

  Ronald