• Willem Storm overleden

  10 feb 2021
 • Hedenmiddag (woensdag 10 februari 2021) bereikte ons het zeer trieste bericht van het totaal onverwachts overlijden van Willem Storm. Willem ontbrak afgelopen zaterdag op de club omdat hij zich niet lekker voelde en daarom dus thuis bleef. Vanmorgen bleek helaas dat Willem thuis is overleden.

  Willem was zeer gekend bij WV-HEDW. Als materiaalman van de Zaterdag 1, maar de laatste weken en maanden -bij afwezigheid van Mirek- ook als een van de drijvende krachten in het beheer van de accommodatie van WV. Willem draaide bijvoorbeeld vele wasjes en zorgde dat ballen en materiaal na gebruik weer op de juiste, opgeruimde plek terecht kwamen. We zijn Willem zeer erkentelijk en dankbaar voor het vele werk dat hij als vrijwilliger voor WV gedaan heeft.

  Het bericht van overlijden is vanmiddag bij de vele WV’ers die hem kenden hard aangekomen. Namens heel WV wil ik alle nabestaanden en vrienden van Willem condoleren met dit plotselinge verlies. En veel sterkte wensen de komende tijd met het verwerken hiervan.

  Willem: nooit meer samen een biertje drinken en jouw mening over voetbal en de club vernemen, hoe kan dat nou?

  Namens het bestuur, spelers/staf van de Zaterdag 1 en de vele andere WV’ers die jou kenden: Rust in vrede.

  Ronald Nijsen, voorzitter WV-HEDW