• WV-HEDW begint nieuwe voetbalschool

  21 sep 2021
 • De afgelopen jaren heeft Born2Play op vrijdagmiddag een voetbalschool bij WV op de velden gehad. Binnen het jeugdbestuur bestond al langer de wens om onze eigen voetbalschool weer op te starten – voor de jongere ouderen onder ons: die eigen voetbalschool floreerde hier tussen 2011 en 2015 Om het niveau van de voetbalschool hoog te houden en ervoor te zorgen dat alles tiptop geregeld is hebben wij Coerver Coaching gevraagd ons daarbij te helpen. Met deze voetbalschool, bedoeld voor onze eigen leden én spelers van buiten hebben wij de volgende doelstelling:

  • Kwalitatief hoogwaardige voetbalschool voor onze leden op eigen velden aanbieden
  • Deelnemers aan de voetbalschool krijgen voorrang om lid te worden bij WV-HEDW (onze eigen technische staf zal de spelers geregeld monitoren)
  • Het opleiden én op een fatsoenlijk niveau honoreren van onze eigen jonge trainers  - die de afgelopen jaren ook steeds vaker bij Born2play werkten
  • Een aanvullende inkomstenbron aanboren om daarmee onze eigen jeugdopleiding (zowel selectie als breedtesport) verder te kunnen verbeteren.

  De trainingen zijn op vrijdagmiddag in twee blokken, klik op de link voor meer informatie!! Als WV-HEDW lid krijg je uiteraard korting!

  Zie de volgende link voor meer info en om je aan te melden:

  https://www.coervercoaching.nl/training/wv-hedw-academy/

  We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op de WV-HEDW voetbalschool!!!

  Namens het jeugdbestuur, Marc Schlaghecke