• Slimste team van WV: Kleedkamer 11 !

  28 dec 2020
 • Update 17 januari

  En de titel slimste team van WV gaat naar ...Kleedkamer 11 (spelers van Zaterdag 2). Zij waren liefst 28 teams de baas.

  Het geanimeerde online treffen stond onder uitmuntende leiding van quizmasters Thijs de Jong en Peter Minkjan.

  De uitslag:

   

  We mogen aannemen dat ons vlaggenschip, Zaterdag 1, het beste team van onze club is. Ook herbergt onze club met Zaterdag 21 officieel het allerlaagste zaterdagteam van de Nederlandse velden. Maar welk team is nou het allerslimst van ons allemaal? Daar gaan we zaterdag 16 januari achterkomen met de WV-HEDW Online Pubquiz. Op de dag dat we hadden gehoopt om weer te mogen schitteren op het veld, gaan we onze kunsten noodgedwongen achter het scherm etaleren. 

  Praktische informatie

  De online quiz duurt van 16:00 tot 18:00 uur op zaterdag 16 januari en deelname is gratis. Het maximaal aantal deelnemers per quizteam is vijf. Je kunt met meerdere teams per elftal meedoen. Uiteraard mogen ook commissies en andere vrijwilligers en clubleden mee strijden. De quiz vindt plaats via Zoom en de teamleden kunnen tijdens de quiz met elkaar overleggen in aparte break out rooms. We zoeken niet de grootste voetbalkenners, maar het allerslimste team van onze club. De vragen gaan dus niet alleen over voetbal, maar ook over andere sporten, muziek, actualiteit, topografie en algemene kennis. 

  Aanmelden 

  Alleen de quizteamcaptains hoeven zich nu aan te melden. Enkele dagen voor de quiz ontvangen alle captains een mail waarin je de namen en mailadressen van alle andere teamleden kunt doorgeven. Aanmelden kan via dit formulier

  Peter Minkjan