• WV Vrouwen 1 kampioen!

  1 mei 2022
 • Bij de mannen ging het in Hoorn dus erg mis: zie verslag André. Maar prachtig nieuws in de bus naar huis van verslaggever Michael Tiebesl:  DSS VR2 , de enige overgebleven concurrent van WV VR1 voor de titel, kreeg in de uitwedstrijd tegen Odysseus een flink PSG slaag: 4-0. Waardoor onze vrouwen niet-spelend kampioen werden met de magische cijfers 45 uit 15 en doelsaldo 69-7. Misschien een tikkie een anti-climax maar: kampioen is kampioen. En dat feestje vieren we zaterdag a.s. wel.

  Gisteren werd het kampioenschap alvast op bescheiden schaal gevierd door de trainers Stephan en Michael en aanvoerder Marin (zie foto).

  Speelsters, staf, supporters: allemaal van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. 18 Jaar geleden voorzichtig begonnen met een paar piepjonge meiden (zelf samen met Bas de Kort nog de eerste training gegeven): nu een volwassen meiden/vrouwen-afdeling van 300 leden. Volledig geïntegreerd in en kleur gevend aan de club. Met volgend seizoen een 1e-klasser (“IJzendijke here we come”) als vlaggenschip.

  Dat maakt me toch wel een tikkie trots.

  Ronald Nijsen

  Onze kampioensvrouwen laten er geen twijfel over bestaan. Dat moet gevierd worden aanstaande zaterdag: