• WV zoekt spelers voor laatste open plekken

  6 jun 2021
 • WV-HEDW heeft in de jeugdafdeling nog een aantal open plekken. Hieronder staat in welke geboortejaren precies en hoe de aanmelding daarvoor verloopt.

   

  Voor jongens uit 2014 zijn er nog vier plekken beschikbaar. Voor jongens uit 2013 nog één plek. We zoeken voetballers die al behoorlijk balvaardig zijn en kunnen instromen in de Jo8- of Jo9-selectie. Aanmelden daarvoor kan hier.

  In de meidenafdeling hebben we nog plek voor 3-4 meiden uit 2003-2004 en eventueel 2005. Ook voor de jongste meiden, geboortejaar 2011-2014, hebben we nog plek. Aanmelden daarvoor kan hier.

  In de selectieteams bij de jongens zijn zojuist twee keepers vertrokken. Daardoor is er plek voor keepers die divisieniveau aankunnen: een uit geboortejaar 2006 en eén uit geboortejaar 2007. Aanmelden kan bij HoofdjeugdopleidingWV@outlook.com.

  Voor de oudere leeftijden bij de jongens staan de beschikbare plekken hieronder. Het gaat deels om plekken in de hogere breedteteams die uitkomen in de eerste klasse. Je aanmelden voor een proeftraining kan door dit formulier in te vullen.