• Aanmelden voor jeugd via de Open Dagen

  AANMELDEN JEUGD SEIZOEN 2024-2025  

  Open Dag jongste leeftijden

  Lid worden van WV-HEDW kan voor de allerjongste jeugd alleen door mee te doen aan de Open Dag op woensdagmiddag 10 april 2024! Deze Open Dag is bedoeld voor de volgende leeftijden:

  • Jongens geboortejaren 2018-2019
  • Meiden geboortejaren 2013-2019

  Opgeven kan tot 29 maart om 18:00 uur. De Open Dag zal in de middag na 15.00 uur plaatsvinden. Informatie over precieze starttijden en andere praktische zaken ontvang je een week voor de Open Dag. 

  We vinden het belangrijk om ouders te spreken vóór zij definitief besluiten hun kind bij WV-HEDW aan te melden. Tijdens de Open Dag roepen we ouders bijeen om uit te leggen wat voetballen bij WV-HEDW betekent, voor hun kind en voor henzelf. 

  Ben je erbij? Meld je aan via het aanmeldformulier:

  https://forms.gle/U58XzuvJKG88SbqJ9   

  Talentenmiddag voor selectieteams Onderbouw (JO8 t/m JO12)

  Op woensdagmiddag 20 maart 2024 organiseert WV-HEDW een talentenmiddag voor de geboortejaren 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. WV-HEDW nodigt talentvolle jongens en meiden uit om mee te komen trainen en zo kans te maken op een plekje in één van de selectieteams van volgend seizoen (JO8 t/m JO12). 

  Opgeven kan tot 11 maart om 18:00 uur. De Talentenmiddag zal in de middag plaatsvinden. Informatie over precieze starttijden en andere praktische zaken ontvang je een week voor de Talentendag. 

  We vinden het belangrijk om ouders te spreken vóór zij definitief besluiten hun kind bij WV-HEDW aan te melden. Tijdens de Talentendag roepen we ouders bijeen om uit te leggen wat voetballen bij WV-HEDW betekent, voor hun kind en voor henzelf. 

  Ben je erbij? Meld je aan via het aanmeldformulier: 

  https://forms.gle/1JAe2oGtamKLNY91A 

  Meetrainen selectieteams Middenbouw, Bovenbouw en Meiden

  Selectietrainingen voor een plek in een selectieteam bij WV-HEDW starten in maart. Voor de selectietrainingen worden spelers uitgenodigd van wie het ‘spelers-CV’ daar voldoende aanleiding toe geeft. We kunnen daarom niet iedere speler die zich aanmeldt daadwerkelijk uitnodigen. Daarvoor is het aantal aanmeldingen elk jaar opnieuw simpelweg te hoog.

  Aanmelden is alleen mogelijk via het juiste forumlier hieronder:

  Aanmelden voor selectietraining Middenbouw (JO13 t/m JO15): 

  https://forms.gle/MtAaZic5q89vnXidA

  Aanmelden voor selectietraining Bovenbouw (JO16 t/m JO23): 

  https://forms.gle/vwstUSZjMFCN3rAT7  

  Aanmelden voor selectietraining Meiden (MO13 t/m MO20): 

  https://forms.gle/Hx9hQo1x9Sc9Zh4u7 

  Aanmelden voor breedteteams leeftijden 2016 en ouder

  Onze breedte teams voor jongens en meiden zitten normaal gesproken ‘vol’. Indien gewenst kunnen we uw kind op een reservelijst plaatsen. Als er een plek vrijkomt nemen we vervolgens contact met u op. Aanmelden is mogelijk per medio maart. Het aanmeldingsformulier is dan beschikbaar op deze pagina.